Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kersenkoek - clafoutis
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eierdooier, melk, suiker, vanillesuiker en zwarte kersen
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, eidooier, eiwit, gist, kaneel, karnemelk, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, room, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, volle melk, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Belgie:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mavis kookt:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Toetjes & desserts:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: