66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbotercitroencitroensapeieidooiereiwitgerookte zalmgistgruyèrekipknoflooklente-uinootmuskaatolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperroomslagroomuivisvolle melkwaterzalmfiletzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

pannenkoek zalm, tonijn en garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, boter, citroen, eieren, bloem, hollandse garnalen, kappertjes, kerriepoeder, mayonaise, melk, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, vruchtensap, sockeye zalm, ui en 
zout en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Vis- en porcinipastei

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, double cream, gedroogde porcini, gerookte schelvis, kabeljauw, laurier, nootmuskaat, visbouillon, volle melk en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Mousse van gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Fishchowder

Ingrediënten:
bieslook, bruin brood, champignons, fruits de mer, bloem, boter, halfvolle melk, kabeljauw, kervel, prei, room, bleekselderij, verse tijmblaadjes, visbouillon, wortel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:

Miniblini's

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, boter, eieren, gerookte schelvis, gerookte zalm, melk, peper, room, roze bessen en zout

Soort:
feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Ingrediënten:
baars, bloem, boerenkip, boter, cavolo nero, cayennepeper, cheddar, coquilles, jumbogarnalen, kreeft, kruimige aardappel, melk, mosterd, olijfolie, poon, prei, prosecco, red leicester, schelvis, snijbiet, tongschar, ui, venkel, wortel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de saumon - Zalmsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gekookte zalm, gruyère, inmaakvocht van zalm in blik, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Eten en zo:

De ultieme aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienlikeur, bloem, ei, fijne suiker, poedersuiker, pure chocolade, roomboterbladerdeeg, slagroom, vanillestokje, vis en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé d'abat - Orgaanvleessoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, hersenen, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / orgaanvlees

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje) - Mijn Recepten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de thon - Tonijnsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, tonijn, tonijn uit blik, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Haal meer recepten op...