Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Metzer chocoladekoek - gâteau de metz
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, crème fraîche, ei, pure chocolade en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, kristalsuiker, maïzena, melk, plantaardige olie, poedersuiker, ricotta, room, slagroom, sterke koffie, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Italie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart: