Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Eend met sinaasappelsaus - pato a la naranja
- Ingrediënten:
- cognac, eend, honing, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, ei, fruit, gember, kaneel, knoflook, limoen, munt, olie, peper, plantaardige olie, sinaasappelsap, suiker, ui, vloeibare honing, walnoten, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Buffet uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken: