Recept uit Solo Food:
10 minuten pho
- Ingrediënten:
- anijsster, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, rode chilipeper, runderbouillon, rundertartaar, sesamolie en shiitakes
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, paksoi, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok: