Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Sformatini di zucchine
- Ingrediënten:
- boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladerdeeg, bloem, boter, citroen, courgette, eidooier, gruyère, halfvolle room, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, slagroom, snijbiet, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Avondmaal uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk: