Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Confit van eend op zijn italiaans
- Ingrediënten:
- eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, gedroogde jeneverbessen, laurier, peperkorrels, rozemarijn, sinaasappel en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit California Dreamin':
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Home made:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro: