Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, fruit, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, laos, lombok, munt, olie, rijstnoedels, salamblaadjes, santen, sjalot, taugé, trassi, ui, vissaus, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: