Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, bechamelsaus, bladpeterselie, bleekselderij, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, eidooier, kippenbouillon, knoflook, marsala, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: