Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bot, boter, bouillon, brood, chocolade, citroen, ei, fruit, groente, kabeljauw, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, linzen, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, rijst, ui, vlees, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen: