157 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroendilleknoflookkoriandermuntoliepeperpeterselierode uisjalotsuikertomaattomatenpureevruchtensapwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde munt, kaneelstokje, kurkuma, munt, olijfolie, prei, risottorijst, water, wijnbladeren, witte druiven, witte ui en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Zeebrasem kubbe nia

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, groene peper, little gem, munt, olijfolie, water, zeebrasem en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Saus bij Libanese gehaktballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroensap, granaatappelsiroop, korianderpoeder, olijfolie, pimentpoeder, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Mujadra met salade en tahin

Ingrediënten:
banaansjalot, basmatirijst, bloem, boter, citroensap, libanese komkommer, linzen, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige frituurolie, tahin, tomaat, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Porcini-gortsalade met zoete kruiden

Ingrediënten:
champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Dolmades

Ingrediënten:
bosui, citroensap, dille, munt, olijfolie, peper, rondkorrelige rijst, uien, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hersensaus - salsa di cervella

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, lamshersenen, laurierblad, olijfolie, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Lamb siniya

Ingrediënten:
baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bietensoep met kubbe

Ingrediënten:
baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Sint-jakobsschelpen met oloroso, asperges en migas

Ingrediënten:
citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met champignons

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, champignon, champignonsoep uit pakje, citroensap, kip, koffieroom, olijfolie, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:

Beyin salatasi

Ingrediënten:
azijn, citroensap, lamshersenen, olie, peterselie, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
salade / orgaanvlees
Haal meer recepten op...