Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, laos, limoen, olijfolie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, prei, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Spice Wise:
Diner / nagerecht uit Keukenlab:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Spice Wise:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Spice Wise:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: