Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Farfalle in saffraansaus
- Ingrediënten:
- champignons, citroensap, eidooier, farfalle, margarine, peper, ricotta, saffraan, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken: