Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Zalm met zuring
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gerookte zalm, melk, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, vis, visfond, visfumet, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: