Recept uit De kunst van het koken:
Aardappel-uisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, fruit, groente, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, spinazie, suiker, ui, vlees, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:
Recept uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Season with love:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: