Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, bieslook, biet, boter, druivenpitolie, ei, kippenbouillon, komkommer, kruiden, kwark, maïsolie, mosterd, nieuwe aardappel, olie, peper, peterselie, portobello, rode ui, room, roomkaas, ui, witte ui, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: