Borscht van geroosterde biet

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 109 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Russisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bouillon met biet en mierikswortel

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Rode bietensla

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bietensapje

Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Bietenbouillon met boleten

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious