Recept uit de snelle keuken:
Ananassalade met rode ui, rettich en koriander
- Ingrediënten:
- ananas, chilipepertje, citroensap, kokosmelk, koriander, rettich en rode ui
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, limoen, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: