Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Penne met raapstelen - penne con cime di rapa
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, olijfolie, penne, peper, raapstelen en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovisfilet, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, citroensap, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, pasta, ricotta, rijst, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Beproefd:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: