Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignon, groente, honing, kerstomaat, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, specerijen, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: