Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, sjalot, specerijen, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Basisrecept uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Basisrecept uit Spice Wise:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Spice Wise: