Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, aubergine, augurk, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, kalfsvlees, knoflook, olijfolie, prei, sjalot, tonijn, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: