Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Nootje:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: