Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, avocado, azijn, bouillon, broccoli, chinese kool, citroensap, dressing, groentebouillon, kipfilet, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, maïzena, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, suiker, tofu, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rauw:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier: