Recept uit Keukenlab:
Marinade voor gefermenteerde biefstuk
- Ingrediënten:
- appelsap, chilivlokken, fijne kristalsuiker, knoflook, lichte sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, water en zuurkoolsap
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gember, groente, komkommer, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukenlab:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Recept uit Bakboek:
Amuse / diner uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis: