Recept uit Papa Kazmi:
Matar Pilav
- Ingrediënten:
- basmatirijst, doperwten, gemberwortel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, laurier, rijstolie, water, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indiaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, garam masala, gemberpoeder, groente, kaneel, kokosmelk, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderpoeder, olijfolie, peper, prei, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: