Recept van Oh My Dish:
Biefstuk met tamarindesaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), biefstuk, bosui, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflooktenen, runderbouillon, sojasaus, tamarinde, ui en zonnebloemolie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, gember, kokosmelk, komkommer, laos, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sambal oelek, sojasaus, trassi, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table: