66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemdroge sherryeiwitgemberkipfiletkippenbouillonknoflooklente-uilichte sojasausmaïsoliemedium dry sherrypeperrode paprikasambal oeleksesamoliesesamzaadsuikeruivarkensgehaktwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / lunch / voorgerecht uit Indorock:

Rösti kentang belado - met gepocheerd ei en komijnzout

Ingrediënten:
bosui, ei, fleur de sel, javaanse suiker, kecap manis, knoflook, komijnzaad, limoenblaadjes, maïzena, maldonzout, natuurazijn, sambal ulek, terasi, tuinkers, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Kroepoek met garnalen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiwit, garnalen, gemberwortel, knoflookbieslook, kroepoek, lichte sojasaus, maïzena en roerbakolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Maïs-kipflapjes

Ingrediënten:
ei, kipfilet, maïskorrels, maïzena, olie, sojasaus, suiker en verse koriander

Soort:
gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en gember

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Citroenkip

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, citroen, droge sherry, eiwit, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïzena en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kip met chilipepers

Ingrediënten:
eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, rode chilipeper, sherry, sojasaus, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Vaatje lentesushi

Ingrediënten:
ei, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, kippenbouillon, maïzena, mirin, peultjes, radijs, rijstazijn, rode voedselkleurstof, sake, steurgarnalen, wit sesamzaad, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Haal meer recepten op...