24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroeneigemberketjapketjap benteng manisketjap maniskipknoflookkoollaoslente-uioliepeperpindakaaspreirode paprikauiwaterwitte koolzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pannenkoekjes met hoisinkip en taugé

Ingrediënten:
chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Loempiataart

Ingrediënten:
eieren, filodeeg, kipfilet, cashewnoten, oosterse wokgroenten, olie, sojasaus, taugé en 
zout en peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, eieren, kipfilet, knoflook, kroepoek, olie, peper, preiwit, sojasaus, taugé, ui, vetstof, wilde rijst en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst / gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Zoetzure chinese groenten

Ingrediënten:
ananas uit blik, azijn, bieslook, cayennepeper, groene paprika, groentebouillon, honing, kerrie, kipfilet, maïzena, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, sojasaus, taugé, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chinese tomatensoep

Ingrediënten:
appelmoes, azijn, bloem, bosuien, gember, drumsticks, glasnoedels, kipfilets, kippenbouillon, kippendijen, knoflooktenen, mihoen, olie, sambal, sojasaus, taugé, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en wortel

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine loempia's met saus - loempia ketjil met saus

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, djahé, djinten, ei, frituurolie, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvlees, knoflook, knoflookpoeder, komijn, koriander, loempiavellen, olie, pangsitvellen, prei, rauwe ham, rode peperolie, rode spaanse peper, sambal badjak, taugé, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / gevogelte / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bahmi met groenten en kip - bahmi koewah

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, eiermie, groene paprika, ketjap benteng manis, kip, knoflook, noorse garnalen, oelek, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, taugé, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Krokante Aziatische kiptaartjes

Ingrediënten:
boter, kiemgroente, kipfilet, knoflook, lente ui, olie, pinda, pindakaas, rijstazijn, sojasaus, vloeibare honing, wontonvel en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Soto ajam

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, djeroek poeroet, ei, gember, ketjap, kip, knoflook, koenjit, laksapasta, laos, olie, peperkorrels, salam, selderijblad, sereh, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon

Recept van Mijn Recepten:

Nasi

Ingrediënten:
ei, groente, ketjap manis, kipfilet, speklap, wokolie en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische Tom Kha soep

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroengras, courgette, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kastanjechampignons, kip, knoflook, kokosmelk, lente ui, lente-ui, lente uitjes, limoen, limoenblaadjes, olie, paddenstoelen, peper en zout, rode peper, rood pepertje, sojasaus, knoflook, ui en gember

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch