22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolichinese koolcitroensapdroge sherrygembergroentebouillonkastanjechampignonsknoflookkomkommerkorianderlichte sojasauslimoensapmuntneutrale olieolierijstazijnsesamoliesesamzaadsjalotuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Boeddhistische "gebraden eend"

Ingrediënten:
bakolie, gedroogde shii-takes, gember, lichte sojasaus, paddenstoelen, shaoxingwijn, suiker, tofuvellen en wortel

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Japanse rijstschotel

Ingrediënten:
abura-age, asperges, bamboescheuten, bosuitjes, dashi, gedroogde shii-takes, gember, japanse rijst, kipfilet, saké, sojasaus, suiker, wortel en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spicy Vegetables / Pittige groente

Ingrediënten:
cellofaannoedels, chinese kool, gedroogde shii-takes, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie, suiker, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

11 andere groenten voor loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, doperwt, droge sherry, gemberwortel, kliswortel, lente ui, loempiavellen, mais, neutrale olie, peultjes, prei, rettich, rijstwijn, selderijsap, shiitake, sojasaus, spinazie, stevige tofu, suiker, taugé, waterkastanje en wortels

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Banh mi met bloemkool en paddenstoelen

Ingrediënten:
agavesiroop, aioli, baguette, bloemkool, bruine suiker, chilisaus, druivenpitolie, gember, jalapeños, kerriepoeder, komkommer, koriander, limoensap, munt, neutrale olie, panko, radijs, rijstazijn, shiitake, sjalot, sojasaus, sriracha, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoomde rijstrolletjes

Ingrediënten:
citroensap, droge sherry, gedroogde chinese champignons, koriander, kropsla, lente ui, lichte sojasaus, munt, rode peper, ronde rijstpapiervellen, suiker, tahoe, wijnazijn en winterwortel

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Loempiaatjes Met Gember En Paddenstoel

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, knoflook, knoflookpasta, komkommer, kruiden, lente-ui, limoensap, olie, paddenstoelen, pinda's, rijstazijn, rijstvellen, sesamolie, sla, sojasaus, suiker en wortel

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Wokgroente Met Pindasaus

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, gemberpoeder, groenten, lichte sojasaus, look, olie, pindakaas, pindasaus, rijst, rode paprika, rode ui, shiitakes, suiker, water en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koreaanse Bibimbap bowl met ‘marinated mushrooms’

Ingrediënten:
appelazijn, aubergine, aubergines, bosui, bundelzwammen, chilipeper, eieren, sesamzaad, suiker, gochujang, granen, honing, komkommer, olijfolie, paddenstoelen, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, tamari, sesamolie, zout, wortels, zout, 
zout en peper en zwarte rijst

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met groente

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, bleekselderij, broccoli, chilipeper, daikon, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, kool, neutrale olie, paddenstoelen, paksoi, paprika, peultjes, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, sperziebonen, suiker, winterwortel en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische Tom Ka Kai soep

Ingrediënten:
kerstomaat, cherrytomaatjes, citroenblaadjes, citroengras, gember, geelwortel, gember, groentebouillon, ka, kokosmelk, kool, korianderwortel, kruiden, laos, limoen, oesterzwammen, paddenstoelen, rode peper, sereh, sjalotten, sojasaus, suiker, tamarinde, gember, vlees, witte kool en wortel