66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembruine suikercacaocitroencitroensapeieiwitfijne kristalsuikerfruitgemalen kaneelgezouten botergrof zeezoutkaneelkristalsuikermelkoliepoedersuikerruwe rietsuikerslagroomsuikerwalnotenzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessentaart Met Meringue

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, maïzena, bloem, gezouten boter, citroen, kristalsuiker, meringue, rode aalbessen, bakpoeder, maïzena en water

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Michigan Apple Pie

Ingrediënten:
basterdsuiker, eidooier, boter, boter, poedersuiker, granny smiths, zout, water, kaneel, kristalsuiker, maïzena, slagroom, tarwebloem, vanille-ijs, vanillesuiker en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense flan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, toervetstof, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode schakeringen van kreeft

Ingrediënten:
allesbinder, boter, eidooier, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, maïzena, olie, radicchio, rode aalbessen, rode biet, rodebietensap, rode ui, rood zeewier, room, rozenbottelazijn, rugosa-rozenblaadjes, tijm, vlierbessen en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Riz à l'ipératrice - Bavarois van rijst en vruchten

Ingrediënten:
aardbeiensaus, abrikozenpuree, angelica, bigarreaux, boter, cognac, eidooier, frambozensaus, gekonfijte vruchten, gelatinepoeder, kirsch, maïzena, melk, olie, oranjesnippers, pudding, rijst, slagroom, suiker, vanille-essence en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Bureaucratie en Fraisiertaart

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, boter, cakemeel, eidooier, eieren, boter, kirsch, maïzena, melk, roze marsepein, suiker, vanillestokje en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Bureaucratie en Fraisiertaart

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, boter, cakemeel, eidooier, eieren, kirsch, maïzena, melk, roze marsepein, suiker, vanillestokje en water

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Perzikentaart Met Cognac

Ingrediënten:
cognac, ei, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, perziken en ruwe rietsuiker

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kersentaart Met Amandelen

Ingrediënten:
amandelmeel, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, kirsch, ontpitte kersen, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...