Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Eenvoudige rode kool
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, boter, groentebouillon, olijfolie, rode kool, rode ui, tijm en venkelzaad
- Soort:
- vegetarisch / groente / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: