Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek: