88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneidooiereiwitkippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomspinaziesuikerwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner uit De Joodse keuken:

Heilbot met eieren en citroensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, heek, heilbot, kabeljauw, laurier, maïzena, schelvis, snoek, suiker, ui, witte peper, wortel, zalm en zout

Keuken:
Brits / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Maïskoekjes met ui - perkedel djagoeng 1

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, laospoeder, maïskorrels, maïzena, olie, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / lunch / voorgerecht uit Indorock:

Rösti kentang belado - met gepocheerd ei en komijnzout

Ingrediënten:
bosui, ei, fleur de sel, javaanse suiker, kecap manis, knoflook, komijnzaad, limoenblaadjes, maïzena, maldonzout, natuurazijn, sambal ulek, terasi, tuinkers, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Tung tong

Ingrediënten:
ei, loempiavellen, mais, maïzena, pruimensaus, sjalot, verse koriander en waterkastanje

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Viskoekjes met komkommerrellish

Ingrediënten:
ei, gember, kabeljauw, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosazijn, komkommer, maïzena, rijstazijn, rode currypasta, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met variatievulling 2

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met pangsitvulling variatie 3

Ingrediënten:
arachideolie, ei, gekookte ham, gemberwortel, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Chinese scherpzure soep

Ingrediënten:
anijspoeder, augurk, bouillon, citroensap, ei, gedroogde chinese champignons, knoflook, mager varkensvlees, maïzena, sherry, sjalot, sojasaus, tahoe, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...