144 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroengrascitroensapeidooiereiwithoningknoflookmelkmuntolieolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomtijmuizonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Citroen-basilicumijs

Ingrediënten:
citroenen, eiwit, kristalsuiker, basilicum en water

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstsandwiches

Ingrediënten:
bieslook, ei, koriander, pijlinktvis, garnaal, rijstazijn, sake, sesamzaad, suiker, sushirijst, tonijn, wasabipasta, water, yaki-nori vellen, zalm, zalmeitjes en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Bergbraambessen uit Piteå, gebrande meringue en kruidenthee

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bergbraambessenpuree, eiwitten, gedroogd duizendblad, gedroogde blauwenbessenblaadjes, gedroogde munt, gedroogde zwartebessenblaadjes, gedroogd lievevrouwebedstro, glucose, pectine, rietsuiker, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, theeblaadjes en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Komkommer en verbena

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, citroensap, eiwitpoeder, eiwitten, gedroogde verbena, gelatineblaadjes, isomalt, komkommer, maltodextrine, schapenyoghurt, slagroom, suiker, suikersiroop, verbenablaadjes, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Diner / nagerecht uit The big green egg book:

geroosterde witte chocolade met sinaasappel dille en pistache

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, agar-agar, appelsap, bakpoeder, beurre noisette, bloem, citras, citroen, citroengras, dille, ei, gelatine, geleisuiker, limoen, melk, pistache-olie, pistaches, room, sinaasappel, suiker, water, witte chocolade en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Berkenhoutdessert

Ingrediënten:
berkenbouillon, berkenhoutschaafsel, berkensiroop, berkenwater, citroensap, eiwitpoeder, fluitenkruid, gelatineblaadjes, glucose, honing, isomalt, maltodextrine, mede, suiker, verbena en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Bombe van frambozenijs met rozenblaadjes

Ingrediënten:
citroen, eidooier, framboos, kristalsuiker, roomse kervel, rozenblaadjes, vanillestokjes, volle melk en water

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Eenvoudig Gebak Met Rood Fruit

Ingrediënten:
amandelmeel, citroenmelisse, ei, kristalsuiker, melk, poedersuiker, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, mascarpone, rood fruit, vanillesuiker en verse munt

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Dessert van bloemen

Ingrediënten:
agar-agar, allesbinder, citroensap, eetbare bloemen, eiwitpoeder, eiwitten, gelatine, glucose, ingelegde rozenbottels, skyr, slagroom, suiker, tijm, viooltjesessence, vlierbloesemsiroop, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Blauwe bessen omringd door hun natuurlijke omgeving

Ingrediënten:
00-bloem, blauwe bessen, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, ei, eidooier, gedroogde gist, gelatine, glucose, heidetakjes, invertsuiker, klaverzuring, melkpoeder, peterselie, room, suiker, tijm, volle melk, water, xanthaangom en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Pavlova's met fruit voor mijn moeder

Ingrediënten:
eiwit, fruit, likeur, maïzena, munt, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillesuiker, water, witte wijnazijn, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

IJsparfait

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amaretto, eidooier, eiwit, groene gelatine, slagroom, suiker, verse muntblaadjes en water

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

artisjokken met vinaigrette

Ingrediënten:
artisjok, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, mosterd, olijfolie, suiker, verse dragon, verse kervel, water, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Overrijpe peren en moutolie, skyr en fluitenkruid

Ingrediënten:
citroensap, citroenzuur, druivenpitolie, eiwitten, fluitenkruid, gedroogd lievevrouwebedstro, gelatine, invertsuiker, maltodextrine, moutpoeder, peren, perencider, skyr, stabilisator, suiker, volle melk, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Grapefruitsabayon

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, crème fraîche, eidooier, munt, rode grapefruit, suiker, verveinethee en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van vers en gedroogd gras

Ingrediënten:
ascorbinezuur, bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, groene appelsap, hooiroom, invertsuiker, kamillebloem, oost-indische kers, raapzaadolie, schapenzuring, suiker, tijmbloemen, water, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Haal meer recepten op...