Bijgerecht uit 1080 recepten:
Gefrituurde uienringen als bijgerecht - tweede versie
- Ingrediënten:
- bloem, sodawater, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegetarisch / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gist, knoflook, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, runderbouillon, suiker, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam: