Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, risottorijst, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Margriet kookboek: