Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Crumbles en gratins:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Recept van Es' Factory: