Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, bloem, buikspek, donkere sojasaus, ketjap, ketjap manis, komkommer, laos, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, peper, rijstwijn, sesamolie, steranijs, suiker, ui, varkenshaas, vlees, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage: