Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Daging manis (Gekruid zoet varkensvlees)
- Ingrediënten:
- ketjap, ketoembar, knoflook, margarine, olie, sambal oelek, ui, varkensvlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, ei, fruit, gember, kratiem, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, nam pla, olie, peper, peterselie, prei, sojasaus, suiker, taugé, thaise vissaus, tijm, ui, varkensgehakt, witte peper, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis: