22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasarrowrootazijnbloemboterbruine suikerdroge sherryeigekookte hamgemberkippenbouillonknoflookkratiemlente-uioliepepersesamoliesherrysojasaustomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Bihoen met varkensvlees

Ingrediënten:
bihoen, bosuitjes, chilipeper, chilisaus, hamlappen, kippenbouillon, knoflook, maïzena, rijstwijn, sojaolie, sojaolie, sojasaus, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees / noedels
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maïzena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, taugé, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met rijst - khao moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, braadvocht, bruine basterdsuiker, ingemaakte chilipeper, jasmijnrijst, khao suay, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, maïzena, olie, pinda, prik dong, rode kleurstof, sojasaus, varkensvlees, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Tapioca met varkensvlees - sa-koo sai moo

Ingrediënten:
bai pak chee, koolraap, groene thaise chilipeper, tapiocakorrels, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, olie, pinda, prik khee noo, sla, suiker, varkensgehakt, verse koriander en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Tangcu Liji

Ingrediënten:
azijn, kristalsuiker, maïzena, tomatenketchup, varkensvlees en zonnebloemolie

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Krabbetjes met pruimen

Ingrediënten:
gember, maïzena, pruimen, sherry, sojasaus, suiker, varkenskrabbetjes, zonnebloemolie, zout en gefermenteerde zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hsiang yiu kuo lung hsia - Kantonese kreeft

Ingrediënten:
droge sherry, ei, gember, groene lenteui, kippenbouillon, knoflook, kreeft, maïzena, peper, sojasaus, suiker, ui, varkensfricandeau, ve-tsin, zonnebloemolie, zout en gefermenteerde zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Groene dumplings met varkensgehakt

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, diepvriesspinazie, donkere sojasaus, witte peper, water, kristalsuiker, lichte sojasaus, maïzena, natriumbicarbonaat, paprika's, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, varkensgehakt, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Homemade Babi Pangang

Ingrediënten:
atjar tjampoer, citroen, donkerbruine basterdsuiker, gemberpoeder, gembersiroop, ketjap manis, ui, knoflook, knoflookpoeder, maïzena, sambal oelek, tomatenketchup, tomatenpuree, varkenslappen, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dronken krabbetjes

Ingrediënten:
bouillon, chinese chilisaus, eiwit, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, tahoe, tomatenpuree, ui, varkenskrabbetjes, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Babi pangag

Ingrediënten:
bruine suiker, gemberpoeder, knoflook, maïzena, olie, sambal, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, uisnippers en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Mie met kip

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gekookte ham, gember, kipfilets, kippenbouillon, knoflook, maïzena, margarine, olie, peper, peultjes, sesamolie, sherry, suiker, ve-tsin en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ku-lau-yuk

Ingrediënten:
aardappelmeel, ananas, azijn, bloem, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, suiker, tomaat, tomatenketchup, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Omelet met garnalen en groenten - foe yong hai

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, doperwtjes, ei, gekookte ham, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, prei, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, tomatenpuree, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren