Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gebraden rosbief op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- amandelen, kaneel, olijfolie, olijven, rode wijn, rosbief, runderbouillon en tomatenpuree
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, droge witte wijn, fond, groente, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, salie, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Sweet Food Lovin: