10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: afdekgeleiamandelschaafselbakpoederboterbruine rumcacaochantilly meringuéechocoladechocoladeboterchocoladevullingcranberry'seieidooierkristalsuikermelkpoedersuikerrietsuikerroomsuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Profiteroles met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, ei, fijne kristalsuiker, halfvolle melk, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Maanzaadtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, cacao, cranberry's, ei, maanzaad, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rietsuiker, slagroom, vlierbessensap, vlierbessensiroop en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Recept uit Het gouden bakboek:

Lekker luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, cacaopoeder, donkere chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, patisseriebloem, rode vruchten, room, solo patisserie en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:

Soesjes met vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, maïzena, melk, pure chocolade, room, suiker, vanillestokje, water, witte chocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Le glorieux - Rijke luchtige chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, boter, chantilly meringuée, chocolade, chocoladeboter, chocoladevulling, crème au beurre, crème chantilly, ei, geraspte chocolade, italiaanse meringue, maïzena, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Diplomatetaart Tahiti

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade, sinaasappelsap, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eidooier, eieren, bloem, maïzena, zout, melk, pure chocolade, roomboter, roomboterbladerdeeg, sinaasappel, sinaasappelmarmelade, slagroom, zout, suiker, vanillestokje en water