48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroensapdressingdruivenpitolieeendenborstkippenbouillonknoflookkruidenlaurierbladmosterdmuntolieolijfoliepeperpeterselierode uirode wijnrozemarijnrucolasjalotsuikeruiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gegrilleerde witlof met honing en slakken

Ingrediënten:
aalbessenwijn, appelbalsamico, boter, bruine boter, daslookkappertjes, druivenpitolie, honing, knoflook, lievevrouwebedstro, sjalot, slakken, stengelui, tijm, water, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Gekarameliseerde bietjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, tijm en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Salade met eend

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chinees vijfkruidenpoeder, citroen, eendenborst, granaatappel, honing, lamsoren, munt, radijs, rode spaanse peper, tijm, tuinkers en wortel

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Perfecte spareribs

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gember, groentebouillon, honing, knoflook, rozemarijn, spareribs en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Aspergesalade met warme geitenkaas

Ingrediënten:
azijn, groene asperges, honing, olijfolie extra vergine, peper, slamelange, tijm, verse geitenkaas, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kreeft en slabladeren, rodebessenwijn en rozen

Ingrediënten:
allesbinder, appel-balsamicoazijn, bindsla, boter, eidooier, honing, kreeft, kreeftenbouillon, kreeftencorail, rodebessenwijn, room, rugosa-rozenblaadjes, tijm en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

De uienfamilie

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, berkenwijn, boteremulsie, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, honing, kippenbouillon, laurierblaadjes, look-zonder-look, peterselie, prästost, sjalotjes, tapiocaparels, tijm, uien, witte uien, zittauer-uien en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Bruine saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Ingelegde groente

Ingrediënten:
appelbalsamico, bier, bruine boter, dragon, druivenpitolie, engelwortelzaad, gele biet, honing, koolrabi, laurierblad, merg, peterselieblad, peterseliestelen, peterseliewortel, rodebietensap, rode klaverzuring, roomse kervel, rozenbottelazijn, selderij, selderijknol, sjalot, sparrenazijn, tijm, ui, varkensrib, vlierazijn, water, wittewijnazijn, wortel, zeesla en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Een appel valt in het gras

Ingrediënten:
00-bloem, aardpeer, appelbalsamico, ascorbinezuur, boter, citroentijm, donkere pils, druivenpitolie, elstar, fruit, honing, ijzerhardkruid, knoflook, korianderblaadjes, korianderolie, mout, sjalot, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doyenné-peren en witlof met runderwang

Ingrediënten:
appelbalsamico, bessenwijn, boter, bruine boter, citroensap, daslookkappertjes, doyenne du comice peer, honing, hooi, ijzerhardkruid, kippenglacé, minispinazie, mosterdkers, perensap, peterselie, runderwang, sjalot, spinazie, tijm, witlof en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Gevulde courgettebloemen met muntroom

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipoeder, courgette, courgettebloemen, ei, gedroogde kruiden, gemengde bladsla, honing, kerstomaat, limoen, mosterd, munt, natuuryoghurt, nootmuskaat, olijfolie, oost-indische kers, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, tijm en zout

Soort:
vegetarisch / groente / zuivel
Haal meer recepten op...