Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, bechamelsaus, bladpeterselie, bleekselderij, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, marsala, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: