14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginecourgettefetagroene olijvenknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierode wijnazijnsperziebonensuikeruiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Caponata d'estate - Zomercaponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, courgette, fijne tafelsuiker, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pruimtomaat, rode wijnazijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, venkel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Caponata

Ingrediënten:
aceto balsamico, aubergine, basilicum, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui en zout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure caponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, provolone, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, broodkruim, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, ui, venkel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Zoetzure aubergine - caponata

Ingrediënten:
amandelsnippers, aubergine, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, pijnboompitten, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zoetzure caponata - caponata in agrodolce

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, groene olijven zonder pit, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse basilicum, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Sinfonia del mare - Zeesymphonie

Ingrediënten:
baby-octopus, baby-zeekat, basilicum, bleekselderij, bottarga, doperwten, extra vergine olijfolie, garnalen, kappertjes, knoflook, mosselvlees, penne, pijlinktvisjes, pijnboompitten, spaanse peper, tomaten, ui, venusschelp, visbouillon, witte wijn, wortel, zalm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Gebakken kip met pesto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitjes, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, olijfolie, peper, pijnappelpitten, plantaardige olie, poedersuiker, pruimtomaat, rode wijnazijn, sultana's, tomatenpassata, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / groente