Recept van Onze Franse keuken:
Franse kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons, cognac, bladpeterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, slagroom, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, eidooier, gember, groente, kalfsfond, kalfsvlees, kip, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: