Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, rode ui, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier: