Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, droge witte wijn, groente, kabeljauw, knoflook, korianderzaad, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, tijm, ui, venkelzaad, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends: