Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Abon abon (Gekruid rundvlees)
- Ingrediënten:
- azijn, bruine basterdsuiker, knoflook, laos, rundvlees, ui, water en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, arrowroot, biefstuk, blanke azijn, boter, bruine suiker, fond, gember, ketjap manis, komkommer, mager rundvlees, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, rundvlees, sjalot, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: